Annons

16 års fängelse för mord

Den 23-åriga Landskronakvinna som misstänktes för att ha bragt sin sambo om livet på morgonen den 22 april i år har fått sin dom. Lunds tingsrätt ansåg att kvinnan skulle dömas till 16 års fängelse för mord.

Annons
 

Kvinnan, som själv ringde efter ambulans, har erkänt att hon dödat mannen genom att tilldela honom ett knivhugg i bröstkorgen. Hon har även förklarat att hon måste ha knivhuggit honom i armen men att hon inte minns detta samt att det inte var hennes avsikt att han skulle förlora livet. Hennes inställning var att brottet skulle rubriceras som dråp men tingsrätten gjorde bedömningen att det var ett mord.

Kvinnan är inte dömd för några brott tidigare och anses ha levt under  socialt ordnade förhållanden. Det har inte heller framkommit något missbruk av narkotika eller
spel samt att den fysiska och psykiska hälsan är god.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser