Annons

BoIS föll mot Linköping

BoIS hade inte mycket att sätta emot Linköping när de båda lagen möttes i Östergötland på söndagen. Siffrorna skrevs till 2-0 till hemmalaget.

Annons
 

På söndagen kom beviset på vad en bred trupp innebär. BoIS saknade båda anfallarna Robin Hofsö och Linus Olsson och de märktes tydligt. Det innebar att Linköping kunde fokusera mer på sitt anfallsspel. Och att Alexander Tkacz saknades gjorde inte saken bättre sett med randiga ögon.

Solen och värmen var påtaglig när de båda lagen möttes. Det syntes också på spelet som inte var det mest intensiva man sett. Hemmalaget började dock bäst och hade mest boll. Därför var det ingen överraskning att de gjorde 1-0 i minut 25 även om det var lite av ett turmål.

Att BoIS tränare ersatte Jonathan Asp och William Kvist med Kevin Jensen och debuterande Oscar Petersson i paus hjälpte föga. Linköping var det bättre laget och skapade mer än BoIS.
Spiken i kistan kom med en dryg kvart kvar av ordinarie tid då Fredrik Alm enkelt kunde sätta till foten och göra 2-0.

Trots förlusten så behåller BoIS sin tredjeplats men det är oerhört jämnt. Värnamo rycker dock i toppen och leder nu med 24 poäng framför Utsiktens 19 och BoIS 18.

Närmast för BoIS väntar Tvååker på IP på onsdag.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser