Annons

Stella Nova på varv efter olycka

Arkivbild.
Räddningstjänstens båt Stella Nova ligger på varv efter att den seglat på en navigationsboj natten till onsdagen.

Under natten till onsdagen råkade Räddningstjänsten i Landskrona segla på ett sjömärke i inseglingsrännan med båten Stella Nova. Olyckan skedde i samband med en ambulansassistans från Ven. Båten är tagen ur drift för att repareras.

Vid lunchtid på onsdagen larmades sedan räddningstjänsten om en misstänkt drunkning söder om Borstahusen. Då sjöräddningens båt ersätter Stella Nova så ryckte Räddningstjänsten ut med denna. När de anlände kunde de ganska omgående konstatera att det var en navigationsboj som flöt i vattnet. Bojen användes för att markera ut inseglingsrännan till Landskrona och slet sig när räddningstjänsten kolliderade med den under natten.

Räddningstjänstens dykare tar den skadade navigationsbojen i land.
Foto: André Tajti, AT-Foto.se

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser