Narkotikapåverkad misstänkt för penningtvätt

Sent på söndagskvällen greps en man i 40-årsåldern på Milstolpen misstänkt för narkotikabrott och penningtvättsbrott.

En hel del inbrott i uppställda lastbilar sker på Milstolpen utmed E6 utanför Glumslöv. Därför har polisen för vana att kontrollera platsen då och då. Ett sådant tillfälle var i söndags kväll. Vid 23-tiden påträffade de en man i en bil som stod parkerad mitt bland de uppställda lastbilarna. När polisen kontaktade mannen så märktes det tydligt att han var påverkad av narkotika. När polisen sedan undersökte bilen så fann man en större mängd kontanter. Vems pengarna är och hur de hamnat i bilen kunde inte den misstänkte informera om.

Mannen greps och anhölls på måndagen misstänkt för narkotika- och penningtvättsbrott.

Hur stor summa kontanter polisen fann framgår inte av den information som delgetts pressen.

Till arkivet