Annons

Försvunnen kvinna hittad

Polisen spärrade av området runt minnesstatyn i slottsparken. Samtidigt hovrade en helikopter över Landskrona i jakten på en försvunnen person.

Uppdaterad 17.50

Strax innan klockan 16 på torsdagen hördes en helikopter hovra över centrala Landskrona. Dessutom spärrades platsen runt minnesstatyn i stadsparken, alldeles intill gamla kyrkans grund av. Polisen letade efter en försvunnen kvinna. Hon återfanns dock vid god vigör vid 17-tiden.

Annons
 

Polis på platsen ville inte vid 16-tiden avslöja något men på polisens ledningscentral uppgav man att man letade efter en försvunnen person. Anledningen till att polisen spärrat av område i Stadsparken berodde på att man hittat den försvunna kvinnans tillhörigheter där.

Historien slutade dock lyckligt. Kvinnan dök upp och var vid god hälsa. Det har dock inte framkommit varför hon lämnat sina tillhörigheter i parken.

Polishelikoptern hovrar just över Landskrona Direkts redaktion som ligger intill Slottsparken.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser