Annons

Ett noll till Landskrona BoIS

Niklas Nielsen avgjorde mot Eskilsminne och upprepade bravaden mot Qviding. Foto: Nisse Nilsson

Det sägs att det kan döljas många skönhetsfel i en 1-0 seger. Så var dock inte fallet när BoIS besegrade Qviding med just de siffrorna på Landskrona IP på onsdagskvällen. Efter ett sent nickmål av Niklas Nielsen var lättnaden stor i hemmalaget.
– Vi vinner fullt rättvist, sa målskytten.

Annons
 

Redan efter tio minuters spel var det många som trodde att BoIS och Ettans Södras skyttekung Linus Olsson skulle gör sitt tionde mål för säsongen. Patrik Nwadike tog sig fram på högerkanten hittar fram med bollen till Sumar Almadjed som gör en helikopterfint innan han skjuter upp bollen på handen på en Qvidingförsvarare. Straff och Linus Olssons placerar den lågt till höger om Marcus Alexandersson i bortamålet. Men räddningen är av Ravelli-94-klass.

BoIS fortsätter att äga och ösa på. Bland annat har Viktor Wihlstrand en kanonnick efter en hörna som räddas på mållinjen. Streamingpubliken liksom de närvarande funktionärerna på IP vädrar BoIS-mål. I den 27: e matchminuten bjuds vi på en delikatess när Patrick Nwadike tar ner en öppnande crossboll från Viktor Wihlstrand och med kontroll och talang serveras den snett-inåt-bakåt till en framstormande Dennis Olofsson som skjuter strax utanför.

Matchen fortsätter bjuda på vilja, koncentration, målchanser och läckra brytningar från BoIS samtidigt som gästerna bjuder upp till kamp med ett uppoffrande spel. Allt spel är förflyttat till Qvidings planhalva men bolluslingen vill inte in. I vägen står Marcus Alexandersson.

Med knappt tio minuter kvar bryts frustrationen. Han må vara kortast på plan men på hörnan slår han till med huvudet, Niklas Nielsen knoppar in 1-0 som står sig matchen ut.
– Vi vet vad vi ska göra på sådana situationer. Bollen kommer mot min yta och jag har ingen markering. Jag försökte bara få den på mål, säger matchvinnaren och berömmer sina lagkamrater.
– Vi gör en riktigt bra match.

En kommentar till "Ett noll till Landskrona BoIS"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | Bildextra från BoIS segermatch mot Qviding

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser