Annons

Landskrona Dansstudio i ny regi och med ny energi

Landskrona Dansstudio, Sommarkollo Allstyle HipHop med Lovisa.
Foto. Privat.

Landskrona Dansstudio har funnits sedan 2008 då Lena Bergqvist startade dansstudion som ett företag. Josefine Sebring tog senare över dansstudion och omvandlade företaget till en förening.
– Där är vi idag. Landskrona Dansstudio är en ideell idrottsförening som drivs utan vinstsyfte, säger Marika Jonmar, styrelsens ordförande.

Annons
 

Sedan i våras har Landskrona Danssstudio en ny styrelse bestående av elva engagerade dansföräldrar. Den nya styrelsen ser fram emot att driva föreningen mot nya höjder. Samtliga styrelsemedlemmar engagerar sig och driver dansstudion på sin fritid.
– Vi brinner för att våra barn ska få uppleva glädjen och gemenskapen i att dansa och att utveckla sina personligheter genom dansen, säger Marika Jonmar.

Till höstterminsstarten har den nya styrelsen anställt en engagerad verksamhetsledare, Moa Nordin.
Moa Nordin har tidigare arbetat som danslärare på dansstudion och brinner för dess vidareutveckling.
– Jag ser fram emot att driva studion mot utveckling och nya höjder i samarbete med styrelsen. För mig är dans det absolut bästa som finns och det är väldigt ärofyllt att få möjligheten att utveckla och sprida vidare den dansglädjen. Detta, dessutom i den dansstudion som ligger mig absolut närmast hjärtat. Målet är att tillsammans skapa en gemenskap där alla oavsett förutsättningar får möjligheten att uttrycka sig och utvecklas inom dansen. Visionerna är stora, men det är även min passion så framtiden för Landskrona Dansstudio ser väldigt ljus ut, poängterar Moa Nordin, som är utbildad  inom dans, kultur- och scenproduktion samt projektledning.

Moa Nordin har under många år haft Landskrona Dansstudio som sitt andra hem och hon brinner för den glädje och gemenskap som Landskrona Dansstudio innebär för många av eleverna.
– Moa har ett enormt driv och planerar för att komma ut på skolor, hålla i workshops och göra saker för att skapa en inkluderande och avslappnad miljö där Landskronas barn och unga kan träffas och trivas, säger Marika Jonmar.

Sommarkollo
Närmst på programmet står ett sommarkollo på agendan.
–  I kursavgiften ingår frukost, lunch och fika vilka sponsras av Tomatens hus och Örenäs slott. Maten ska vara av hög kvalitet för danseleverna anser vi i styrelsen. Det går fortfarande att anmäla sig till en del av sommarens kollo genom vår hemsida, säger Marika Jonmar.

Nya lokaler
Landskrona Dansstudio har tidigare hållit till i lokaler belägna i de centrala delarna av Landskrona.  Från och med den 1 juli håller dansstudion till i PULS Arena tillsammans med flertalet andra föreningar i Landskrona och i Borstahusens idrottshall.
– Båda lokalerna är som gjorda för dans, anser Moa Nordin.

Höstterminen 2020
Höstterminens kurser är under planering.  Klart är att terminen startar 31/8. Och kommer att erbjuda dans för alla barn och unga från 4 år. Det planeras ett större antal kurser med olika dansinriktningar. Kursverksamheten för individer med funktionsvariationer kommer också att återupptas i höst. Målet är att det ska finnas något för alla på Landskrona Dansstudio.
– Vi anser att det är viktigt att alla känner sig välkomna att ingå i gemenskapen oavsett förutsättningar, säger Marika Jonmar.  

För mer information om Landskrona Dansstudio rekommenderas ett besök på föreningens hemsida.
https://www.landskronadansstudio.se/

Moa Nordin ser fram emot att utveckla Landskrona Dansstudio som förening. Foto: Privat.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser