Annons

Två anhållna misstänkta för knark- och vapenbrott

Polisen genomförde en husrannsakan i en bostad i norra Landskrona på tisdagen. I denna påträffades ett skjutvapen samt narkotika. Två personer i 25-30 årsåldern sitter nu anhållna misstänkta för knark- och vapenbrott.

Annons
 

Det var civilpolis som fick syn på en tidigare känd missbrukare som kom ut ur en fastighet i norra Landskrona. Då de kontrollerade honom så hittade man narkotika som han införskaffat i fastigheten. Beslut om husrannsakan togs och väl inne hittade polisen såväl amfetamin som kokain. Dessutom påträffades ett skjutvapen.

En person som bor i lägenheten samt ytterligare en greps och anhölls. Och enligt säkra källor så är åtminstone en av de båda känd av polisen sedan tidigare. De båda anhållna är födda 1993 respektive 1995.

Ärendet har hamnat på åklagare Henrik Steens bord på onsdagen.
– Jag har precis fått ärendet så jag vet inte så mycket. Jag ska prata med polisen idag. Sedan får vi se vad som händer. Mer kan jag inte säga idag, säger Henrik Steen.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser