Annons

Linus Olsson sänkte Karlskrona

Linus Olsson sänke Karlskrona genom att göra matchens alla tre mål när BoIS bortaslog Karlskrona med 0-3.
Arkivbild: Nisse Nilsson

BoIS tog en gruvlig revansch efter helgens förlust mot Värnamo när man bortabesegrade FK Karlskrona med 0-3 på bortaplan på onsdagen. Stor segerherre var Linus Olsson som gjorde matchens alla tre mål.

Annons
 

BoIS var fullkomligt överlägsna hela matchen mot Karlskrona. De randiga radade upp chanser i första halvlek men det skulle krävas en straff för att spräcka hemmalagets nolla. Det var Linus Olsson som gjordes ner och straffen tog han hand om själv. Enkelt placerade han bollen i målvaktens vänstra hörna.

I slutet av halvleken kom en repris. Denna gång satte dock Linus Olsson sin straff snyggt i krysset. Dessförinnan hade han ett friläge och Niklas Nielsen hade en frispark i ribban.

I pausen lovade Linus Olsson att han skulle göra ytterligare ett mål och andra halvlek var bara minuten gammal när han infriade sitt löfte, snyggt framspelad av Viktor Wihlstrand.

Även i andra halvlek gjorde BoIS lite som de ville. Karlskrona tilläts ha lite mer boll än i första halvan men det var aldrig något snack om vart de tre poängen skulle gå. Närmast att göra 0-4 var Niklas Nielsen som hade ytterligare en frispark i ribban. Han fick även bollen i mål i slutminuterna men blåstes av för offside.

Segern innebär att BoIS ligger fyra i tabellen, två poäng bakom ledande Lunds BK vilka BoIS möter på hemmaplan på söndag. Noterbart är också att Linus Olsson leder skytteligan i Söderettan med sina sex gjorda mål

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser