Annons

Plötsligt händer det

Vid lunchtid i fredags hände det som många väntat på. En pollare som ska förhindra biltrafik runt torget, for upp. Samtidigt “fastnade” en av kommunens bilar  innanför avspärrningen. Pollarna är dock nere igen.

Ett svagt pipande fångade redaktionens uppmärksamhet i samband med lunchpromenaden på fredagen. Klockan 12.23 noterades det att de omtalade pollarna som ska hindra bilister från att köra på gågatorna i stadens centrum testades.

Frågan är nu bara när pollarna kommer att tas i bruk ”på riktigt”
– Jag har fått en hälsning från Tora Broberg som inte fått definitivt svar på när de kan tas i bruk. Så snart vi vet kommer vi att informera men vi kan tyvärr inte ge ett datum i nuläget, hälsar Anna Classon, tillväxt- och kommunikationschef på Landskrona stad.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser