Funderar på en bil för trissvinsten

Trissvinnaren Toni Qvist från Landskrona fick klirr i kassan.
Trissvinnaren Toni Qvist från Landskrona fick klirr i kassan.

Toni Qvist från Landskrona köpte några Trisslotter som tröst för hans bortgångna katter. En av lotterna tog honom denna söndagsmorgon till Trisskrapet i TV4 Nyhetsmorgon där lott nummer 43 gav honom 100 000 kronor till en bil.

Toni Qvists två katter blev gamla och sjuka och somnade tidigare i våras in. I sorgen köpte han några Trisslotter via Svenska Spel Turs hemsida i hopp om en positiv nyhet. Trots sorgen vände humöret något när han såg att en av lotterna visade tre tv-rutor och en garanterad storvinst.

Lott 43 gav 100 000 kronor
Den lotten tog honom denna söndagsmorgon till Trisskrapet i direktsänd morgon-tv. Via videolänk valde Toni lott nummer 43 eftersom han tidigare i år fyllde 40 år och företaget han nyligen började på har en 3:a i logotypen.
– Jag gillar också hur siffrorna ser ut på pappret, berättade Toni Qvist som förutom djur också gillar teknik och musik.

Efter några nervösa sekunderar visades vinsten på 100 000 kronor.

Bil för hela slanten

När skrapet var över var det en nöjd vinnare som gratulerades av Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör.
– Det känns trevligt. Det är en bra timlön det här, sa Toni Qvist som till vardags arbetar inom kundtjänst.

Pengarna planerar den nyblivna storvinnaren att lägga på en bil. Idag pendlar han drygt fyra timmar varje dag till och från arbetet så en bil skulle förkorta resvägen till åtminstone hälften av tiden.
– Vilken härlig start på denna söndag i slutet på midsommarhelgen att vinna 100 000 kronor! Med drygt fyra timmar pendling varje dag känns det som välinvesterade pengar att lägga storvinsten på en bil. Toni blev årets första trisskrapare i tv från Landskrona och den 19:e från länet, avslutar Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Natalie Wallin.

Se när Toni skrapar fram storvinsten här.

Till arkivet