Annons

Tack och glad midsommar

Vi önskar alla läsare en riktigt glad midsommar samtidigt vill vi passa på att rikta det största av alla TACK som går att uppbringa till alla er som på ett eller annat sätt visat er uppskattning av Landskrona Direkt. Ni ger oss energi!
Foto: Freddie Ramm.

För en dryg vecka sedan arrangerade Skånes Auktionsverk en stödauktion för Landskrona Direkt. De som bidragit med objekt till auktionen var konstnärer, konsthandlare, gallerister och läsare. Sammanlagt ropades hela 90 objekt ut vilket inbringade drygt 177 000 kronor. Vi vill nu rikta ett stort tack till alla som bidragit till auktionen, såväl gåvolämnare som köpare. Ni har räddat vår sommar.

Annons
 

Stödauktionen tillsammans med vår stödfond dit läsare swishat pengar, och fortfarande gör, har betytt mycket för oss. Vi känner i märg, ben och själ att ni Landskronabor vill att Landskrona Direkt ska fortsätta att granska makthavarna och skriva om stort och smått.

Nu är vi i planeringstagen för att hitta lösningar på längre sikt, ett arbete som går framåt. Vi är alltså ödmjukt och tacksamt optimistiska för framtiden.
VI VÄGRAR GE UPP!

Med dessa ord önskar vi er alla en glad midsommar.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser