Annons

Sommarrestaurang öppnar på Lagunen i juli

Filip Siljemark och Daniel Nyman är redo för en månad på Lagunen eller Halvmånen som många fortfarande väljer att kalla strandremsan.

Många har undrat hur det blir med förra årets succé, Sommar i Lagunen, satsningen som Lock Stock & Barrel hade tillsammans med Landskrona stad på stranden mellan skateparken och Strandpaviljonen. Nu står det klart att det blir en ny satsning i sommar, dock med en del undantag. Det blir exempelvis ingen storbildsskärm eller stor scen med uppträden. Den 15 juli öppnar Lock Stock & Barrel tältdukarna till sommarrestaurangen.

Annons
 

Konceptet Sommar i Lagunen i Landskrona är på grund av rådande omständigheter satt på paus i år men mångsysslarna kommer ändå slå upp sin pop-up restaurang Lock Stock & Barrel på stranden.
– Förutom mat och dryck så bjuder vi på småskaliga upplevelser anpassade efter de regler som gäller, säger Daniel Nyman när Landskrona Direkt träffar de båda krögarna på platsen för evenemanget.

Restaurangen kommer att hålla öppet den 15 juli till 15 augusti. Trots att det blir jobb näst intill 24 timmar om dygnet så tvekar inte krögarna att satsa.
– Detta ska bli roligt och inspirerande, säger Filip Siljemark och menar att man tagit till allt man kan för att följa alla regler.
– Det är en utmaning, men vi har en stor öppen yta, cirka 1000 kvadratmeter, att arbeta med för att skapa ett gott säkert sommarhäng trots rådande omständigheter. Vi kommer ha begränsat med platser och värdar som garanterar säkerheten på plats, säger Filip Siljemark.

Att satsa även i år, trots corona, är självklart enligt Daniel Nyman.
– Vi tycker att Landskrona förtjänar att visas upp från sin bästa sida. Det är smått unikt med en strand så nära inpå centrum. Många kommer att ”hemestra” i år. Lyckas vi öka Landskronas dragningskraft och dessutom få Landskronabor att stanna kvar så är jag säker på att hela Landskrona, såväl vi som näringsidkare i stadskärnan kommer att gynnas, avslutar Daniel Nyman.

– Nu önskar man bara att det funnits fler dagar på dygnet, säger Daniel Nyman och utlovar att han och Filip Siljemark kommer att bjuda på en och annan cover mellan matlagningen och serveringen.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser