Annons

Glädjepatrullen dansade ut skolåret

Med färg, fart och fläkt intog Glädjepatrullen stadens skolgårdar strax innan det var dags att gå på sommarlov.

Glädjepatrullen beskrevs på förhand som två energiknippen som besökte stadens skolgårdar dagarna innan skolavslutning. Sällan har en sådan dansant frenesi utspelats sig på rasterna det vittnar Landskrona Direkts utsände om. Daniel Glantz-Persson och David Andersson fick de redan uppvärmda skolgårdarna att fullkomligt koka av skratt och rörelseglädje.

Annons
 

– Det går inte att hålla igen. Det är bara att släppa loss, sa Tanja Ek, fritidspedagog på PeterSvenskolan och dansade tillsammans med sina elever med i låtarna. Hasse Anderssons Guld och gröna skogar, varvades med Psys Gagnam Style och det senaste inom House och Techno.
– Armarna i luften, vrålade Daniel Glantz-Persson och trots att klockan inte ens visade lunch så var trycket på topp.

Utan tvekan blev det en galet rolig avslutning på terminen och Glädjepatrullen lär dyka upp igen.
– Det har varit en fantastisk respons från skolorna. Detta får man väl kalla för en annorlunda rastaktivitet, sa Daniel Glantz-Persson allt medan han rattade på DJ-utrustning, släppte ut rök och delade ut roligt huvudbonader till alla dansglada elever.

Daniel Glantz-Persson och David Andersson jobbar till vardags på Cityidrott och det märks tydligt att killarna inte har något stillasittande kontorsjobb. Här är Duracellkaninen chanslös. Tempot är uppskruvat och alla smittas av… glädjen från patrullen.
– Det är tur att vi har Cityidrott i Landskrona. I sommar kommer vi att besöka de med fritidsbarnen flera gånger, utlovade Tanja Ek,  samtidigt som hon sträckte armarna i luften i en ny dans.

Det var dans och hålligång….

PeterSvenskolan gungade så att det kändes…

Fräckt att gäst DJ:a!

– Armarna i luften. Nu kör vi igen!

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser