Drunkningsolycka i Borstahusen

Foto: Google maps
Foto: Google maps

På söndagseftermiddagen fick räddningstjänsten i Landskrona rycka ut till Borstahusen. Det var en man i 45-årsåldern som av okänd anledning hamnade i djupt vatten efter att han färdats i en liten gummibåt.

Det var badande som såg hur mannen försvann och då larmade räddningstjänst. Helikopter kom till platsen och lokaliserade mannen och vinschade upp honom. Han flögs omedelbart till Lunds lasarett men hans liv stod inte att rädda.

Räddningstjänsten vill nu komma i kontakt med en person som flög med en drönare över det aktuella området vid olyckstillfället.
” Vi vill gärna komma i kontakter med dig som flög drönare idag vid Lill-Olas i samband med drunkningslarmet. Hör av dig i PM. Du har inte gjort något fel! Du kan sitta på information som kan vara viktiga för oss.” står det att läsa på Räddningstjänstens facebooksida.

Det går även bra att ringa Räddningstjänsten via Landskrona stads växel på 0418-47 00 00.

Till arkivet