Annons

Studentfirandet sänds live via Facebook

Hanna Nadarevic , Pelin Erdal, Selma Novljakovic och Blerta Hajzeri får vara med om ett alternativ till det traditionella studentfirandet.

Eventkoordinatorutbildningen på YH Landskrona är idag arrangör av det något annorlunda studentfirandet för Öresundsgymnasiet Landskrona. En fartfylld dag fylld av glädje och upptåg utlovas trots pandemirestriktioner.

Annons
 

En fantastisk dag med oförglömliga minnen ska det bli idag för årets studenter vid Öresundsgymnasiet.

På grund av rådande pandemi kommer årets upplägg vara något annorlunda. Firandet genomförs på skolans område. För att ej bryta rådande restriktioner har antalet besökare begränsats på plats. Till de som inte har en biljett hänvisar man  till Öresundsgymnasiets facebooksida där firandet kan följas live.

För att sprida ut antalet besökare och studenter kommer utspringet att ske från två separata entréer till Öresundsgymnasiet. Entréerna är belägna på fram- respektive baksidan av skolans huvudbyggnad. Utspringen startar klockan 14.

Här kan du följa festligheterna:
https://www.facebook.com/oresundsgymnasiet/

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser