Annons

Hårt drabbade håller samman

Ta chansen att hemestra på Hotel Öresund Conference & Spa.

Det är inte bara Landskrona Direkt som har tuffa tider. På Hotel Öresund Conference & Spa gör man allt för att locka Landskronaborna till hotellet nu när konferenser och övernattningar minskat dramatiskt. Men trots detta så stödjer Hotel Öresund Landskrona Direkt.

Annons
 

Hotel Öresund har under hela juni ett erbjudande med spa och trerättersmiddag för att locka ner Landskronabor till stadshuskajen. Just detta samt en övernattning har hotellets VD Göran Andersson lagt på ett presentkort och lämnat till stödauktionen för Landskrona Direkt som hålls på Skånes Auktionsverk den 9 juni.
– Vi har det tufft allihop. Men Landskrona Direkt är viktig för staden och därför tvekade vi inte hjälpa till när vi fick reda på hur illa det var, säger Göran Andersson.

Faktum är att hotellet lagt två presentkort värda 3000 kronor vardera till auktionen. Du har länkar till de båda objekten här.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser