Annons

BoIS hoppas på match den 14 juni

Billy Magnusson hoppas att BoIS kan börja spela den 14 juni.

Nu är det bestämt att fotbollens allsvenska och superetta ska starta den 14 juni. Och nu hoppas BoIS tränare Billy Magnusson att detta även kommer att gälla för division ett och därmed BoIS. Med största sannolikhet kommer dock inledningen av serien att spelas inför tomma läktare.

Annons
 

Enligt Billy Magnusson kommer laget att vara väl förberedda vid en eventuell seriestart den 14 juni. Detta trots att inga träningsmatcher har fått spelas.
– Det är lika för alla. Vi tränar stort spel och kommer att vara i fas så mycket vi kan, säger Billy Magnusson.

Trots att den första matchen, mot Eskilsminne på Landskrona IP, egentligen skulle spelas den 10 april men nu alltså skjuts fram drygt två månader så är Billy Magnusson övertygad om att det kommer att bli en så kallad dubbelserie.
– Kommer vi igång den 14 juni så blir det så, säger han.

Nu väntar Billy Magnusson på definitivt klartecken.
– Jag hoppas på ett svar i dagarna. Vi följer helt enkelt Folkhälsomyndighetens och regeringens rekommendationer. Blir det ok från dom även för oss i division ett så kör vi. Vi kommer dock att spela inför tomma läktare så länge regeln om att man får vara max 50 personer på ett arrangemang, gäller.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser