Annons

Dagens Industri hyllar Ohlssons

Christer Ohlsson, grundare av Ohlssons här med MästerGasell diplomet.

Uppdaterad klockan 21.30

Som ett av Sveriges ledande tillväxtföretag har nu Ohlssons med huvudkontor i Landskrona blivit tilldelade MästarGasellen av Dagens Industri.

Annons
 

Peter Fellman, chefredaktör på Dagens Industri, skriver följande i utmärkelsen:
”I 20 år har Dagens Industri utsett Sveriges ledande tillväxtföretag. Endast ett fåtal företag har sedan starten kvalificerat sig som Gasellföretag i tre år eller fler. Ert företag är ett i denna exklusiva krets som får använda titeln MästarGasell. Dagens Industri gratulerar till en enastående prestation som haft ovärderlig betydelse för Sveriges framtid, konkurrenskraft, nya jobb och välfärd.”

Noterbart i sammanhanget.
Christer Ohlsson växte upp på på Gamla Kyrkogatan. Landskrona äldsta gata och nya kulturgata, där bland annat Landskrona Direkt har sin redaktion. Hans föräldrar drev Landskrona Express & Bärarlag på Gamla Kyrkogatan 10 där Christer började sin bana.

Fakta om Ohlsson
Ohlssons-koncernen erbjuder tjänster och helhetslösningar inom miljö- och avfallshantering, spol- och rörteknik, entreprenad och transport. Med över 500 medarbetare och verksamhet i hela Sverige tar företaget sig an nya utmaningar, alltid med miljön i fokus. Läs mer på www.ohlssons.se

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser