Dagens Industri hyllar Ohlssons

Christer Ohlsson, grundare av Ohlssons här med MästerGasell diplomet.
Christer Ohlsson, grundare av Ohlssons här med MästerGasell diplomet.
Uppdaterad klockan 21.30

Som ett av Sveriges ledande tillväxtföretag har nu Ohlssons med huvudkontor i Landskrona blivit tilldelade MästarGasellen av Dagens Industri.

Peter Fellman, chefredaktör på Dagens Industri, skriver följande i utmärkelsen:
”I 20 år har Dagens Industri utsett Sveriges ledande tillväxtföretag. Endast ett fåtal företag har sedan starten kvalificerat sig som Gasellföretag i tre år eller fler. Ert företag är ett i denna exklusiva krets som får använda titeln MästarGasell. Dagens Industri gratulerar till en enastående prestation som haft ovärderlig betydelse för Sveriges framtid, konkurrenskraft, nya jobb och välfärd.”

Noterbart i sammanhanget.
Christer Ohlsson växte upp på på Gamla Kyrkogatan. Landskrona äldsta gata och nya kulturgata, där bland annat Landskrona Direkt har sin redaktion. Hans föräldrar drev Landskrona Express & Bärarlag på Gamla Kyrkogatan 10 där Christer började sin bana.

Fakta om Ohlsson
Ohlssons-koncernen erbjuder tjänster och helhetslösningar inom miljö- och avfallshantering, spol- och rörteknik, entreprenad och transport. Med över 500 medarbetare och verksamhet i hela Sverige tar företaget sig an nya utmaningar, alltid med miljön i fokus. Läs mer på www.ohlssons.se

Till arkivet