Annons

Oklart gällande två dödsfall

Inom loppet av några timmar runt midnatten mellan onsdagen och torsdagen kom det in larm till polisen om två dödsfall. Båda ärendena rubricerades som fullbordade mord alternativ dråp. Enligt polisen är det dock oklart vad som orsakat dödsfallen.

Annons
 

Först kom det in en anmälan strax innan klockan 21 på onsdagskvällen om att en kvinna hittats död i en bostad i en av byarna utanför Landskrona.  Nästa larm inkom strax efter midnatten mot torsdagen. Denna gång var det en man som hittats i en kolonistuga i ett av kommunens koloniområden.

Tommy Lindén på polisens avdelning för grova brott i Helsingborg vill inte säga något innan det står klart vad som orsakat dödsfallen.
– I det ena fallet så rör det sig förmodligen om ett sjukdomsfall och vi misstänker att det andra dödsfallet är ett självmord. Och innan vi vet säkert så lägger vi locket på, säger Tommy Lindén.

Motstridiga uppgifter
Faktum är dock att en person anhållits misstänkt för mord alternativt dråp på kvinnan, allt enligt hd.se. Och även i fallet med den omkomne mannen finns det motstridiga uppgifter. Enligt en obekräftad källa ska den döde mannen i koloniområdet ha bragts om livet, förmodligen med någon typ av skjutvapen.

Landskrona Direkt försöker nå polis och åklagare och återkommer när mer information finns.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser