Kick-off för Kaffehörnans projekt 2020

Krister "Kaffehörnan" Nilsson klipper bandet och förklarar årets projekt för invigt.
Krister ”Kaffehörnan” Nilsson klipper bandet och förklarar årets projekt för invigt.

Över ett kopp kaffe, vad annars, var det idag kick-off för ”Kaffehörnans” årliga projekt. Det hela gick av stapeln på Landskrona Direkts redaktion.
– Jag har planerat i två dagar. Det är rena rama Jönssonligan, säger Krister ”Kaffehörnan” Nilsson och plockar fram rekvisita ur sin ryggsäck.

Krister Nilsson är en ödmjuk glädjespridare som genom åren skapat olika projekt som grundat sig på hans genuina snällhet. Han har cyklat till förmån för Barncancerfonden, skapat en pizza till stöd för en musikduo samt druckit kaffe för att gynna Idoltvåan, sångerskan Rebecka Karlsson.
Jag fortsätter i år på kaffe-temat, säger han samtidigt som han klipper ett rött band över en kaffebricka för att signalera att 2020-års projekt är igång.
– Nu klickar jag in varje kopp kaffe jag dricker på räknaren. Årets intäkter kommer oavkortat att gå till Cancerfonden.

Krister ”Kaffehörnan” Nilsson har utöver en kaffesponsor även två företagare som går in med varsin krona för varje kopp kaffe han dricker fram till och med i november.
– Dricker jag en kopp så är det ett klick. Och är det en stor mugg, som denna blir det två klick. Jag snittar 8-10 koppar om dan. 2018 drog jag in 2397 kronor och målet i år är att slå det, avslutar han.

Följ Krister ”Kaffehörnan” Nilssons projekt via hans Instagramkonto: https://www.instagram.com/kaffehornanse/

Till arkivet