Annons

Från nästan Hollywood till bortre Borstahusen

Nils-Eric “NES” Svensson hälsar från Kalifornien.

Från hipsterkvarteren på söder i Stockholm till universitetet i Lund. Från en “gated” stad för seniorer i Laguna Woods, Kalifornien till fashionabla Bortre Borstahusen. Där finns läsarna av Landskrona Direkt och deras hälsningar värmer i dessa tuffa tider, ska ni veta.

Annons
 

Stockholmare är de vanligaste besökare utöver skåningarna på Landskrona Direkt. Tittar vi utom landets gränser så finns det några hundra i USA som varje vecka gästar oss, liksom från Frankrike, Danmark och Norge.
Dagligen besöks vi även av läsare från Spanien, Tyskland, England och Finland. Rent av alla kontinenter är representerade i besöksstatistiken. Långväga läsare hittar vi i veckan i blanda annat i Argentina, Uganda och Sydkorea.  En god och glad helg önskar vi er alla!

Stödfonden
Sätt in ett bidrag via Swish: 123 360 46 00
Eller till bankgiro 5791-8138 om du också vill att Landskrona Direkt ska fortsätta leverera.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser