Annons
Måndagen den 25:e oktober
Dagens namn: Amanda, Rasmus

Studentjubileum skjuts på framtiden

1960 års studenter från Landskrona HA Läroverk skulle ha firat sitt 60-årsjubileum i hemstaden framåt sommaren, men pandemin sätter krokben för planerna och de 78-80-åriga jubilarerna skjuter upp träffen till nästa sommar med förhoppning om en lugnare värld, meddelar vår trogne läsare Lennart Andersson från Stockholm.

Senast för fem år sedan bjöds på ett soligt jubileum för 1960-års studenter. Noterbart i sammanhanget är att just denna kull studenter träffats vid varje 10-årsjubileum och dessutom vid 45-årsjubileum tidigare. Det kan man kalla sammanhållning. 1960 var det 51 kamrater som examinerades och fick välförtjänt vit mössa.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser