Annons

Två sköna konserter ikväll

Elin Borg och pågarna i Institutionen släpper en ny platta idag och spelar den live på Facebook ikväll. Tune in!

Redan nu kan du lyssna på Institutionens nya platta  All This Just To Be Admired, på Spotify men ikväll kan du se bandet lira hela plattan via en livestream på Facebook.

Annons
 

– Vi brukar bjuda in våra närmsta vänner till replokalsspelning en gång om året. Nu tänkte vi slå ihop det till en releasefest i och med vårt skivsläpp idag, säger Sebastian Karlsson, keyboardist och slagverkare i reggaebandet.

– Omständigheterna gör det svårt att ses denna gång, men det ska inte stoppa oss. Istället spelar vi hela våra platta – All This Just To Be Admired – på Facebook. Vi bjuder säkert på ytterligare några låtar. Koppla upp er med bra högtalare eller hörlurar och fira helg med oss, uppmanar Sebastian Karlsson.

Bosse sänder från studion
Redan två timmar innan kan du ratta in Melodystudion på Facebook där Bosse Nilsson med vänner upprepar succén från fjorton dagar sen.
– För två helger sen drog jag, Lunkan och Jocke från Perikles snabbt ihop en sak som vi “live-streamade” på Facebook. Sändningen var ifrån Melody-studion och gick sen ut på vår och Perikles FB-sida, berättar Bosse Nilsson.

Gensvaret har varit enormt. Fram tills idag har 30 000 visningar gjorts.
– Ikväll kommer vi att göra samma sak igen – denna gång drar vi igång 18.00. Så vill ni vara med så kolla gärna in. Det blir precis lika o-repeterat som förra gången och jag har i nuläget ingen aning om vilka låtar vi kommer att lira…. som vanligt med andra ord, säger Bosse Nilsson och ler.
– Men som vi själva sa… “vi gör det här för vår egen skull, nu i dessa spellediga tider..vill sen folka kolla in, önska låtar så är det givetvis välkommet.

Bosse Nilsson avslutar med massor av omtanke.
– Var rädda om er nu och hjälps åt så mycket ni kan – tänk speciellt på våra äldre, med inköp etcetera. Håll avstånd. Vi har en tuff tid framför oss. Många påverkas av såväl sjukdomen som av allt som den drar med sig… ekonomi, arbete med mera. Var noga med hygien och uppmana och respektera på att hålla avstånd….om inte för dig själv så för dina vänner och din familj. Vi skickar så många styrke-kramar som vi bara kan och sänder en speciell hälsning till vänner/musiker i Stockholmsområdet, avslutar Bosse Nilsson..

Lyssna på Institutionens nya platta  All This Just To Be Admired på Spotify.

Klockan 18 klickar du in dig på:  https://www.facebook.com/melodymusic.se

Klockan 20  är det denna adress som gäller:  https://www.facebook.com/institutionen

Ratta in Melodymusics Facebooksida.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser