Ett stort tack – Trevlig helg!

Vi på Landskrona Direkt vill än en gång tacka för allt det stöd som såväl läsare som näringsliv visat de senaste dagarna. Fram till skrivande stund har hela 186 läsare swishat en stödpeng. Dessutom har ett flertal annonsörer, gamla som nya, hört av sig. Ett stort tack till er alla. Det var länge sedan det var så skönt att ”gå på helg”.

Nu fortsätter dock vårt arbete. Krisen är ingalunda löst. Vi har fått en hel del spännande tips på hur vi kan utveckla vårt arbete, allt för att få resurser till att skriva på såväl kort som lång sikt.

Så på måndag tar vi nya tag. Hoppas att alla får en underbar helg. Var rädda om varandra och slå gärna grannen eller jobbekompisen som sitter i karantän en signal och fråga om de behöver hjälp. Till er som sitter i karantän – håll ut.

Stöd Landskrona Direkt
Hjälp oss genom krisen så ska vi spinna vidare på mer långsiktiga lösningar under tiden.
Sätt in ett bidrag via Swish: 123 360 46 00
Eller till bankgiro 5791-8138.

Bor du utomlands och vill stötta oss. Lägg ett mejl till info@landskronadirekt.com.

Till arkivet