Annons

Cityidrott sätter Landskrona i rörelse

Nu är det dags att anta Cityidrotts utmaning att röra på sig framför datorn.

Redan innan Coronaviruset var många personer alltför stillasittande under arbetsdagen och nu ökar den risken i och med att allt fler jobbar hemma och på distans. Detsamma gäller för barn och unga i Landskrona. Nu vill Cityidrott råda bot på detta genom digitala rörelsepass.

Annons
 

Cityidrott påverkas liksom alla andra verksamheter av det rådande läget. I veckan har man flyttat  verksamheten utomhus samtidigt som man stängt ner sin lokal på Järnvägsgatan, allt för att minimera smittspridning,
– Nu tar vi ytterligare en ny inriktning genom att skapa livesända och inspelade digitala rörelsepass så att alla barn och ungdomar som är hemma ändå ska kunna få tillräckligt med rörelse, låter Daniel Glantz-Persson på CityIdrot meddela.

Det är första gången som Cityidrott gör ett livesänt rörelsepass.
– Vår tanke är att kunna utveckla detta ytterligare till flera tillfällen i veckan med både livesänd morgongympa tillsammans med eftermiddags-talkshow live klockan 16:00 med olika utmaningar och experiment, säger Daniel Glantz-Persson.

Gå in på Cityidrotts Youtube-kanal för att delta i rörelsepassen.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser