Fastighetsbolag bjuder på lunch

Vi noterar att Lindströms fastigheter bjuder sina hyresgäster på en lunch i ett led att stötta restaurangnäringen i en orolig tid.

– Många näringsidkare kommer att drabbas och med dem deras anställda och deras anställdas familjer. Vi vill gärna tänka framåt till en tid då vi kan ta nya tag och då ser vi gärna att det fortfarande finns konditorer, restauranger och annat som gör livet värt att leva, skriver Per Lindström VD för Lindström Fastigheter i ett brev till sina hyresgäster och uppmanar samtidigt till att man gynnar dessa verksamheter.
– Vi på Lindström Fastigheter bjuder därför alla hyresgäster på en gratis lunch (per lägenhet). Ta med talongen nedan till Danny’s Corner på Järnvägsgatan så får du en gratis lunch eller motsvarande rabatt vid större köp, står att läsa i brevet till hyresgästerna.

Till arkivet