Annons

Torsdagens Landscorona-rapport

Landskronamoderaterna har stängt sin partilokal på Storgatan.

Det är mycket som nu går på sparlåga, så även politiken i Landskrona, i alla fall när det gäller moderaterna som idag skyltar med att man stängt sin lokal på Storgatan p.g.a corona. Nästa vecka tar Malvan en paus i öppethållandet.

Annons
 

Malvan pausar
Malvans lunchservering på Grindstugan håller stängt från måndagen den 23:e mars tills vidare på grund av Coronaviruset.
– Inlämningen på Artillerigatan och Loppisaffären på Drottninggatan håller också stängt. Allt för att försöka minska smittspridningen och att värna om våra ideellt arbetande medarbetare som många är över 70 år och tillhör riskgruppen, låter föreningens ordförande Birgitta Lantz meddela.

LAB ställer in på biblioteket
Fram till 26 mars ställer aktivitetshuset LAB ut på stadsbibliotekets konstvägg. I utställningen visas verk som barnen har gjort. Under våren har man arbetat utifrån två teman; identitet och bostadsområde, ett arbetssätt för att uppmärksamma barnkonventionen som blivit lag 2020.
Idag var det meningen att LAB skulle gästa biblioteket för att berätta mer om sin verksamhet men så blir inte fallet.
– Vårt besök på stadsbiblioteket blir tyvärr inställt idag på grund av sjukdom bland personalen. Vi återkommer om det blir aktuellt med en ny tid, utlovar Emmeli Stenberg, verksamhetsledare och enhetschef LAB.

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser