Annons

Besöksförbud på boenden

Landskrona stad har infört besöksförbud på äldreboenden, som här på Artillerigatan 1.

Uppdaterad kl. 13.30

För att skydda äldre och särskilda riskgrupper för coronaviruset har Landskrona stad sedan i fredags  infört besöksförbud tillsvidare på kommunala korttidsboenden, äldreboenden och boende enligt LSS där de boende hör till riskgrupperna. Idag har en utökning av besöksförbudet införts

Annons
 

Landskrona stad har beslutat att införa besöksförbud på samtliga kommunala äldreboenden för att värna Landskronabor som befinner sig i riskgrupper för att bli smittade med det nya coronaviruset covid-19.

Besöksförbudet gäller tillsvidare på kommunala korttidsboenden, äldreboenden och bostäder enligt LSS där de boende hör till riskgrupperna. Besöksförbudet gäller under den tid omsorgsförvaltningen befinner sig i stabsläge med anledning av spridningen av det nya coronaviruset. Idag utökade Landskrona stad besöksförbudet att gälla på samtliga särskilda boenden, akuta boenden och tillfälliga boenden inom individ och familjeförvaltningens ansvarsområde.

Landskrona stad kommer att informera anhöriga om besöksförbudet och information finns anslaget vid entréerna till de boenden som berörs.

Anhöriga som har frågor rörande besöksförbudet ombeds kontakta boendet där ens anhöriga bor för mer information.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser