Annons

Bar på IP ska ge fler medlemmar till BoIS

Ronald Gummesson visar upp baren som byggs för att BoIS medlemmar ska kunna samlas innan och efter match. Dion Liljegren från Erikstorp kommer att se till att baren bemannas.

BoIS jobbar hårt med att locka såväl mer publik till matcherna som nya medlemmar till föreningen. Detta är något som klubbens samarbetspartners Erikstorps Kungsgård och Gummesson Kapital AB tagit fasta vid.

Annons
 

Framtiden för VIP-restaurangen på Idrottsplatsen var länge oviss. Den tidigare ägaren har sålt modulerna som inhyser restaurangen vid kortsidan av A-plan. Köpare blev Gummesson Kapital AB och företagets ägare Ronald Gummesson var från början klar över att modulerna skulle stå kvar och dessutom byggas om.
– Det här blir ett sätt att stötta BoIS. Det kommer inte kosta klubben en krona, säger Ronald Gummesson.

Lokalerna är nu ombyggda och i den norra delen har det byggts en bar.
– Jag vill att fansen ska kunna träffas innan matchen, ta en öl och snacka fotboll samtidigt som killarna värmer upp på A-plan, fortsätter sponsorn.
– Jag vill dock betona att baren är till för de som är medlemmar. Dels med tanke på alkoholtillståndet men minst lika mycket för att ett medlemskap i BoIS ska vara något speciellt.

De som bemannar baren är personal från Erikstorps Kungsgård.
– Det känns naturligt eftersom det är vi som serverar maten i VIP-restaurangen. Det har vi gjort de senaste två säsongerna, säger Dion Liljegren, krögare på Erikstorp.

Han är dock noga med att påpeka att det inte bara kommer att serveras öl i baren.
– Tanken är att alla ska kunna samlas här, även yngre. Det ska helt enkelt bli en mötesplats för medlemmar på IP som har öppet i samband med matcher, såväl före avspark som efter, säger Dion Liljegren.

Ytterligare en förändring har ägt rum i lokalerna.
– Vi har inrett ett mindre rum med bord och stolar och med utsikt över A-plan. Här är tanken att man ska kunna hyra in sig och ha med kunder eller hålla ett möte i samband med fotbollsmatcher, säger Ronald Gummesson.

Från BoIS sida är man av naturliga skäl glada för att lokalfrågan för sponsorerna är löst.
– För oss är det en perfekt lösning. Det är killar och tjejer som kan detta med mat och dryck på sina fem fingrar, säger Anders Lindfors på Landskrona BoIS.
– Att vi nu även kan bjuda in våra fantastiska fans också känns stort.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser