Annons

En ny och tydlig riktning för M

Annika Segerlund vald till ny ordförande för
Landskronamoderaterna. Foto: Privat.

Landskronamoderaterna valde igår en ny styrelse och ordförande. Tidigare ordförande Emil Tingström efterträds av
Annika Segerlund. 

Annons
 

Van att förändra och förbättra
Annika Segerlund klev aktivt in i politiken för tre år sedan och stod på plats 6 på Moderaternas valsedel inför valet 2018. Hon är ny i politiken, men inte ny på att leda, förändra och förbättra – något hon har arbetat med under många år som chef i ett flertal företag och organisationer i Skåne.

Om den nya styrelsen säger Annika Segerlund:
– Det är bra att mixa nya politiker med erfarna, mångfald är alltid positivt. Vi har goda förutsättningar att bli ett välfungerande och kraftfullt team som tar Landskronamoderaterna in i framtiden. Tillsammans med de arbetsgrupper vi tar fram skapar vi rätt förutsättningar för att vara en blomstrande förening med brett engagemang och en inkluderande kultur, säger Annika Segerlund, ordförande i Landskronamoderaterna.

Enligt valberedningens förslag valdes Staffan Blonde in som ny ledamot tillika sekreterare.
Styrelsen får även en ny vice ordförande och senioransvarig, Kenneth Görtz. Övriga ledamöter i styrelsen är Hans Raita (kassör), Ulrika Dakouri (ansvarig för Moderata Kvinnor), Jan-Åke Lindström och Martina Roslund. Kommunalråd Torbjörn Brorsson är självskriven ledamot med rösträtt och MUFs ordförande Betty Rosenqvist självskriven ledamot.

Ny inriktning för Landskronamoderaterna
Sedan valet 2018 har Annika Segerlund drivit föreningens strategigrupp, vars arbete resulterat i en mer slimmad styrelsesammansättning och en ny och tydlig riktning. Allt för att nå nya mål och lyckas bättre i kommande val.
– Jag ser att vi behöver flytta fram våra positioner på samtliga nivåer. Lokalt i våra olika delar av kommunen, som politisk förening i förhållande till övriga partier i Landskrona och i debatten. Det ska inte råda några tvivel om vad vi står för eller vad våra medlemmar och väljare kan vänta sig av oss, säger Annika Segerlund.
– Jag är oerhört glad och tacksam för förtroendet! Det är hedersamt att ha blivit vald till ordförande för Landskronamoderaterna och jag ser fram emot att tillsammans med vårt kommunalråd Torbjörn Brorsson få möjlighet att leda framåt längs den väg vi i strategigruppen stakat ut. Vi har ett spännande år att se fram emot, säger Annika Segerlund avslutningsvis.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser