Annons

Rånad på kyrkogården

Strax efter midnatten till torsdagen rånades en Landskronabo på kläder och värdesaker när han genade genom kyrkogården. Enligt anmälan var godsvärdet på det stulna 74 000 kronor.

Annons
 

Klockan var cirka 00.30 när den 25-årige målsäganden gick genom kyrkogården och mötte tre män som stod och rökte. De frågade om målsäganden hade en cigarett vilket han inte hade. Då krävde de att han skulle ta av sig jackan vilken han också nekade till. Enligt anmälan tog då en av gärningsmännen fram en kniv och med denna tilltvingade sig de tre männen målsägandens jacka, ett par handskar, en mobiltelefon med laddare samt ett halsband, ett armband och en ring, allt i guld. Mannen hade även ytterligare en jacka med sig som han tvingades ge till rånarna. Därefter försvann de tre från platsen.

En av de misstänkta rånarna var mellan 185 cm och två meter lång medan de två var korta, cirka 160-170 centimeter.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser