Annons

33-åring riskerar långt fängelsestraff

En 33-årig Landskronabo har ett långt fängelsestraff att vänta om domstolen går på åklagarens linje. Polisen fann nämligen en stor mängd av det narkotikaklassade läkemedlet Tramadol. Enligt hd.se rör det sig om 185 000 tabletter, värda 8–10 miljoner kronor på gatan.

Annons
 

Allt började med att polisen kontrollerade mannen då han befann sig i sin bil. I denna hittades nästan 100 000 kronor i kontanter. Det var vid detta fynd som polisen beslutade om att göra en husrannsakan i mannens hem. Väl där hittades ännu mer pengar och i ett källarförråd hittade polisen narkotikan. Allt enligt hd.se.

Mannen påstår att han förvarat narkotikan till annan person. Åklagaren är dock övertygad om att 33-åringen är ägaren.

Straffet för grovt narkotikabrott är fängelse i lägst två och högst sju år.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser