Annons

Inbrottstjuv greps på bar gärning

Natten till tisdagen upptäckte en väktare att någon rörde sig i Sensus lokaler på Vintergatan och polis kallades till platsen. Dessa påträffade en märkbart påverkad man som försökte ta en stor mängd musikutrustning med sig. Mannen hade även försökt tända eld inne i lokalen men ångrat sig och släckt branden själv.

Annons
 

När polisen kom till platsen var lokalerna rökfyllda men den brand mannen orsakat hade han själv släkt med hjälp av en brandsläckare. På platsen fanns även en varukorg på hjul som var lastad med diverse instrument och annan utrustning som hör musicerande till.

Mannen greps dock innan han hann lämna lokalen och är nu misstänkt för stöld, skadegörelse genom brand samt narkotikabrott innehav.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser