Annons

Misstänkt korsbandsskada på Amr Kaddoura

Foto: Ulf Bjarke, Foto261.se

Amr Kaddoura skadade knäet på måndagens träning. Nu riskerar han att missa hela säsongen.
Foto /Arkivbild): Ulf Bjarke, Foto261.se

BoIS målvakt Amr Kaddoura riskerar att missa hela säsongen 2020. Detta sedan han skadade knäet på en träning på måndagen. Troligtvis är korsbandet av i hans knä och är så fallet så lär han vara borta från fotbollen 9-12 månader. Besked kommer senast i början av nästa vecka.

Annons
 

Olyckan var framme när målvakten gjorde en utrusning och skulle glidtackla. På något vis vred han då om knäet. På tisdagen genomfördes en magnetröntgen och det är när dessa plåtar är genomgångna som domen faller.
– Det är klart att vi hoppas men mycket tyder på att korsbandet är av, säger BoIS tränare Billy Magnusson.

I Carl Lindell har BoIS en bra målvakt. Frågan är vad som händer om Amr Kaddoura är borta hela säsongen.
– Vi arbetar på två fronter. Just nu fokuserar vi på våra målvakter i U19-laget. Dessa ska såklart utvärderas. Men vi håller även koll på vad som finns i regionen. Men som bekant så har vi strama ekonomiska ramar att följa. Så det gäller att hitta rätt om vi ska ta in någon utifrån, säger Billy Magnusson.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser