Annons

Ny utställning på stadsbiblioteket

En stor del av vardagen tillbringar Susanne Wärn-Persson i sin ateljé hemma i köket. Nu kan du se hennes tavlor på stadsbiblioteket i Landskrona.

På stadsbiblioteket i Landskrona ges lokala konstnärer möjlighet att visa sina alster och från och med måndagen hänger verk av Landskronakonstnären Susanne Wärn-Persson på plats i foajén.
Just biblioteket är en speciell plats för konstnären.

Annons
 

– Böcker har alltid varit viktiga för mig och jag brukar fortfarande gå till biblioteket och låna. Därför känns det kul att få ställa ut just här, säger Susanne Wärn-Persson.
– Det är även en lokal som jag har en historia för mig. Min far var brandman och jag var här mycket när jag var liten och detta var en brandstation.

Till vardags arbetar Susanne Wärn-Persson som personlig assistent men hennes måleri tar allt mer över vardagen.
– Jag tillbringar en stor del av dagen framför mitt staffli i min ateljé i Landskrona. Än så länge har resultaten av mitt måleri främst varit till beskådan på min hemsida och på sociala medier på nätet. Men jag har även ställt ut på gallerier i min hemstad, exempelvis ArtGallery PeterPlato och Galleri Direkt, på ett flertal hotell i södra Sverige samt på Borgeby Slott påsken 2019.

Nu är det dock stadsbiblioteket som gäller. Utställningen hänger på plats från och med måndagen den 3 februari till och med den 28 februari.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser