Annons
Torsdagen den 20:e januari
2.1°C 14m/s
Dagens namn: Fabian, Sebastian

Stabil randig seger

På lördagen spelade BoIS årets första försäsongsmatch och för motståndet stod Eskilsminne. De randiga vann komfortabelt med 3-0 efter mål av Robin Hofsö, som gjorde ett och Linus Olsson som gjorde två.

Annons
 

BoIS började bäst och efter cirka en kvart nickade Robin Hofsö in årets första mål efter ett inlägg av Hampus Ferhm. I andra halvan av första halvlek tappade dock BoIS spelet en aning och Eskilsminne tilläts att sticka upp. Amr Kaddoura visade dock att han tänker fortsätta vara förstahandsalternativet mellan stolparna då han räddade vackert vid ett par tillfällen.

Till andra halvlek bytte BoIS sju spelare och ytterligare en bytte en bit in i andra. BoIS lyckades dock hålla kontroll på tillställningen och göra två mål till. Båda målen gjordes av Linus Olsson. Först gjorde han 2-0 efter ett inlägg av Luka Petrovic och trean rakade han in i öppet mål eter pass av Hampus Fehrm.

Totalt sett är BoIS tränare Billy Magnusson nöjd med vad han såg.
– Det tycker jag. Förutom en period i första halvlek då Amr Kaddoura räddade oss så har vi full koll. Skönast är dock att vi är igång och att vi inte ådrog oss några skador, säger Billy Magnusson.

Närmast väntar en ny hemma match nästa lördag. Då är de det danska laget Hvidovre, som ligger i Danmarks motsvarighet till Superettan, som gästar.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser