Annons

Hundratals sommarjobb väntar på dig

Personal från BorgWarner informerar om sin verksamhet till nyfikna ungdomar. Foto: Sven Pettersson

Personal från BorgWarner informerade om sin verksamhet till nyfikna ungdomar vid en tidigare Sommarjobbsmässa.
Foto: Sven Pettersson

För sjätte året i rad arrangeras sommarjobbsmässan i Landskrona. Den 5 februari är det dags igen, och flera hundra semestervikariat finns att söka. Mässan är ett samarbete mellan Landskrona stad, Tillväxt Landskrona och Arbetsförmedlingen.

Annons
 

Sommarjobbsmässan 2020 riktar sig till unga mellan 18-25 år. Både offentliga och privata arbetsgivare från regionen kommer att finnas på plats för att informera om sina lediga sommarjobb och ta emot ansökningar.
Det är sjätte året i rad som Landskrona stad med samarbetspartners genomför en sommarjobbsmässa. Ett flertal olika branscher är representerade och flera hundra semestervikariat finns att söka.

Sommarjobbsmässan som även i år hålls i  Exercishallen intill Kasernplan håller öppet kl 14.00-17.30. Här kommer att finnas representanter från  teknikarbetsgivare, handel, besöksnäringen, service, livsmedel, kommun och landsting men även privata aktörer inom vård- och omsorg.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser