Huet klar för teatern

Håkan Söderstjerna kommer fri och sätter 2-0 och Daniel Nannskog jublar i högan sky.
Håkan Söderstjerna kommer fri och sätter 2-0 och Daniel Nannskog jublar i högan sky.
Håkan Söderstjerna kommer fri och sätter 2-0 och Daniel Nannskog jublar i högan sky.
Daniel Nannskog firar. Här från den klassiska 6-2 matchen. Nu kommer SVT expertkommentator åter till Landskrona när podden ”Lundh Live” gästar teatern.

Ingen har levererat BoIS-rubriker som Daniel Nannskog. Nu kommer den tidigare anfallaren, idag expertkommentatorn på SVT till Landskrona teater när Olof Lundh i vår gästar med sin livepodd.

Daniel Nannskog hade tre gyllene år i Landskrona BoIS innan karriären tog honom vidare till Kina och Norge. Den 19 mars gästar han tillsammans med backlegendaren Claes Cronqvist, Olof Lundhs podd.
– Det känns extra kul för det är en stad som betyder en hel del för mig, säger Daniel Nannskog i en kommentar på Fotbollskanalen.
– Det ska bli kul. Jag har varit med någon gång tidigare. Det var gott snack. (Daniel Nannskog gästade avsnitt 114).
– Jag trivdes väldigt bra i Landskrona när jag spelad i BoIS. Att då göra en sådan här podd lite på hemmaplan så är det klart att det blir extra kul. Så nu hoppas jag att det kommer mycket folk till teatern, säger Daniel Nannskog som även ser fram emot att träffa Claes Cronqvist.
-Det är en superlegend i Landskrona.

Fotbollsjournalisten Olof Lundh, under en period även kallad BoIS-mannen av de dåvarande kollegorna på Expressen, har gjort drygt 250 avsnitt av podden med fördjupande samtal med personer i och kring fotbollen. Nu ger sig podcasten Lundh ut på en försäsongsturné i mars. Göteborg, Stockholm, Uppsala, Norrköping, Örebro, Kalmar, Lund, Malmö och Landskrona är skådeplatserna.

I Landskrona är det Claes Cronqvist och Daniel Nannskog som kommer att finnas med på scen men fler gamla BoIS:are gästar podden i andra städer. Jonas Olsson, Pontus Farnerud och Ivo Pekalski är också redo att grillas av Olof Lundh.

Biljetter till Lundh Live på Landskrona Teater hittar du på:
https://www.tickster.com/sv/events/e36zamfjrt5r160/2020-03-19/lundh-live

 

Till arkivet