Annons

Vittnen förhindrade brand på förskola

Cirka 20.25 på måndagskvällen larmades brandkåren i Landskrona till Svarvarens förskola på Fröjdenborgsgatan. Anledningen var att någon tänt på en barnvagn intill byggnaden. Två vittnen lyckades dock dämpa eller släcka branden innan räddningstjänstens ankomst. Vittnenas insats har troligtvis bidragit till att branden i barnvagnen inte spred sig vidare till byggnaden.

Annons
 

Fyrverkeri i trapphus
Några timmar efter utryckningen till Fröjdenborgsgatan, strax innan klockan tre på natten, inkom ett nytt larm. Denna gång styrdes kosan till Gröna Gång. Denna gång med anledning av en misstänkt detonation. Trappuppgången var rökfylld och rökdykare skickades in. Det konstaterades att en fyrverkeritårta smällts av i trapphuset. En anmälan om skadegörelse och ofredande upprättas.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser