Annons

Serneke får förlängt markanvisningsavtal

Arkeolog Bengt Westergaard från Statens historiska museer var i höstas på plats och tillsammans med en kollega genomförde han då en markradarundersökning.

Arkeolog Bengt Westergaard från Statens historiska museer var i hösten 2016 på plats och tillsammans med en kollega genomförde han då en markradarundersökning av kvarteret Jäntan. Därefter har mindre utgrävningar genomförts. Utredningen är dock inte klar.

Utredningen av den arkeologiska utgrävningen av kvarteret Jäntan i centrala Landskrona är ännu inte klar. Därför lär Serneke, vilka har planer på att bygga bland annat bostäder och kontor på den nuvarande parkeringsplatsen, få förlängt sitt markanvisningsavtal till den 30 juni 2020.

Annons
 

Först och främst gäller det nya avtalet till och med halvårsskiftet men kan förlängas året ut.

Detta är något som kommunstyrelsen föreslår kommunfullmäktige besluta.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser