Annons

Kvinna försvann på julafton

Sent på julaftonskvällen försvann 43-årig kvinna från Landskrona. Senaste uppgifterna gör gällande att hon synts på Skeppsbrokajen tillsammans med en man vid 22-tiden den 24 december. Men där slutar alla spår. På fredagen dök kustbevakningen i det aktuella hamnområdet men vad dessa dyk gett är oklart  skrivande stund.

Annons
 

Polisen rubricerar just nu händelsen som människorov.
– Vi har en del iakttagelser som gör att vi misstänker att hon rövats bort mot sin vilja. Något mer vill vi inte gå ut med i nuläget, säger Katarina Rusin på polisens ledningscentral.

Kvinnan är 160-165 cm lång och har långt, mörkt hår. Vid försvinnandet var hon klädd i grå stickad tröja och svarta jeans med hål i ena benet.

Polisen har ingen misstänkt eller frihetsberövad för närvarande.

Polisen är intresserad av alla gjorda iakttagelser vid platsen och i omgivningarna på julafton (24/12) vid 22-tiden till natten mellan julafton och juldagen (25/12). Alla tips tas tacksamt emot via Polisens växel på telefonnummer 114 14. Berätta att tipset gäller en försvunnen person i Landskrona.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser