Annons

Glädjande besked till Häljarps skejtare

I våras invigdes en skatepark samt ett utegym i Härslöv. Nu får Häljarp skateförening ett välkommet tillskott från Arvsfonden som göra att man där kan utveckla en skatepark.
Foto: Landskrona stad

Utöver den stora skateparken i Lagunen finns det i Landskrona en mindre skatepark i Annelöv, ramper i Häljarp och Glumslöv, samt en rollerpark i Härslöv. Nu växer utbudet ytterligare.
Det är Häljarp skateförening som idag får ett stöd på drygt 1,3 miljoner kronor från Arvsfonden för att bygga en Skatepark

Syftet med projektet är att bygga en skatepark, vertical skating, i Häljarp för att främja skateboardåkning och komplettera aktivitetsutbudet i byn med en individuell spontanidrott. Lånebrädor, prova-på-dagar och olika träningsformer kommer erbjudas.
 – Häljarp skateförenings projekt är ett bra exempel på hur man kan inkludera och engagera barn, ungdomar och personer med funktionsnedsättning. Runt om i Sverige finns det många goda idéer men oftast saknas pengar. Därför finns Arvsfonden, säger Hans Andersson, enhetschef Arvsfonden.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser