Hon blir biträdande stadsdirektör

Stadsdirektör Carina Leffler gick på fredagskvällen ut och berättade att Landskrona stad stänger ner ytterligare verksamheter samtidigt som hon uppmanar privata träningsanläggningar att följa regeringens restriktioner.
Carina Leffler är chef för utbildningsförvaltningen i Landskrona stad och på torsdagen presenteras hon med all säkerhet som stadens nya biträdande stadsdirektör.

Imorgon klockan 8.30 har kommunstyrelsens ordförande Torkild Strandberg (L) utlovat att Landskrona stads nya biträdande stadsdirektör ska presenteras.  Idag vill han inte kommentera ärendet. Landskrona Direkt kan dock berätta att det är kommunens utbildningschef Carina Leffler som efterträder den nyligen uppsagda Ola Nyberg.

För knappt två veckor sedan blev Ola Nyberg, ekonomidirektör och biträdande stadsdirektören uppsagd efter blott fyra månader på tjänsten. Nu står det klart att Landskrona stad internrekryterar hans efterträdare.

Landskrona Direkt har från olika källor fått höra att det är Carina Leffler , chef på utbildningsförvaltningen som kommer att ersätta.

Läs mer: Hög chef uppsagd efter ett knappt fyra månader

Till arkivet