Kalas i Trädgårdslandet

Trädgårdslandet på museet fyller 5 år på lördag – Hipp, hipp hurra! Det bjuds på saft och kaka och Ateljé Nell håller i kalasroligt pyssel.

Nu på lördag 14 december kl. 11.00–14.00 bjuder Landskrona museum in till födelsedagskalas i lekutställningen Trädgårdslandet. Det bjuds på saft och kaka och museets skaparverkstad Ateljé Nell håller i kalasroligt pyssel och en liten tipsrunda i museets café. Det är gratis att delta och drop-in.

– Vi på museet är så glada att Trädgårdslandet är välbesökt och uppskattat av både små och stora besökare. Därför vill vi nu fira tillsammans med våra besökare att utställningen fyller 5 år, säger Maria Olofsson, museipedagog på Landskrona museum.

Trädgårdslandet är en permanent lekutställning för barn 0-5 år och deras familjer som öppnade år 2014. I Trädgårdslandet kan du klättra i komposten, krypa i kaninernas labyrint, plocka morötter eller sjunga en sång med snigeln. Vila under stjärnorna i nattens koja, klappa igelkotten och snurra med skatorna vid spegelsjön. Ta på trädgårdskläder och lek tillsammans.

Till arkivet