Annons

BoIS-mannen kommer till stan

Olof Lundh kommer till Landskrona Teater den 19 mars.

Olof Lundh, även kallad BoIS-mannen, är kanske landets mest hyllade och framgångsrika sportjournalister. Nu tar han podden “Lundh” ut på turné – med totalt nio stopp runt om i landet. Torsdagen den 19 mars gästar han Landskrona.

Annons
 

Olof Lundh är känd som den journalist som lyser starkast på landets fotbollshimmel. Sedan starten våren 2014 har podden ”Lundh” blivit en institution inom svensk fotboll. Namn som Ole Gunnar Solskjaer, Caroline Seger, Marta, Lennart Johansson, Alexander Isak och stjärnskottet Dejan Kulusevski har alla satt sig ner framför Olof Lundhs mikrofon för en rak och nyfiken intervju som inte ryggar för de svårare frågorna. Otaliga gånger under åren har podden placerat sig i mitten av det svenska nyhetsflödet som när Anders Svensson riktade hård kritik mot dåvarande förbundskapten Erik Hamrén eller när dåvarande ordföranden Daniel Kindberg, efter frågor i podden, valde att avsluta sin kritiserade investering i Östersunds spelartrupp.

Han har även setts i Landskrona. Senast var när Landskrona stad arrangerade en Kulturtorsdag med anledning av att BoIS gått till Superettan våren 2018. Moderator var Kary Persson på Landskrona Direkt.

Premiären för Lundh Live är satt till 8 mars på Stora Teatern i Göteborg. Den 19 mars dyker han upp på Landskrona Teater.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser