Annons

Två anhållna för mordförsök

Poliser från Nordvästra Skåne gjorde under tidiga morgonen tillslag på flera adresser i Landskrona. Tillslagen gällde sommarens två händelser där lägenheter attackerades med handgranater i vad polisen betraktar som en del i en konflikt mellan kriminella nätverk. Resultatet av tillslagen blev att två män sitter anhållna misstänkta för bland annat mordförsök

Annons
 

Vid tillslagen idag frihetsberövades två personer, två män födda 1998 och 1999, som nu är anhållna på sannolika skäl misstänkta för försök till mord, allmänfarlig ödeläggelse och vapenbrott. Vid husrannsakan hos en av de misstänkta hittades ett skjutvapen och personen misstänks nu även för grovt vapenbrott.
– Det känns skönt att visa medborgarna i Landskrona att vi jobbar oförtrutet med att skipa rättvisa och sätta stopp för dem som står för det grova våldet, säger lokalpolisområdeschef Tina Anderberg.

Utredningen går nu vidare och det kan inte uteslutas att det blir frågan om fler gripanden och husrannsakningar i de berörda nätverken.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser