Annons
Måndagen den 17:e januari
3°C 4.6m/s
Dagens namn: Anton, Tony

Brand i Pilängen två nätter i rad

Två nätter i rad, strax innan klockan fem på tisdags- och onsdagsmorgonen kom det in larm till 112 gällande brand i ett sophus på Pilängen. Bränderna släktes snabbt och någon risk för spridning fanns inte.

Annons
 

Vid båda tillfällena var det förbipasserande som noterade att det kom rök från det aktuella sophuset. Vid branden på tisdagen förstördes ett sopkärl och på onsdagsmorgonen var det tre sopkärl som stod i ljusan låga.

Polisen har genomfört en brottsplatsundersökning men enligt de rapporter som lämnats in så har man inte funnit några spår. Polisen är även intresserade av att komma i kontakt med personer som kan ha sett något eller någon i samband med bränderna.

Förundersökning inleds ej.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser