Dags att nominera Årets Företagare

Ina Zachhau är ordförande för Företagarna Landskrona och hon ser fram emot att få kora årets företagare 2019 Vem det blir återstår att se
Ina Zachhau är ordförande för Företagarna Landskrona och hon ser fram emot att få kora årets företagare 2019 Vem det blir återstår att se

En av årets stora händelser för organisationen Företagarna är när de delar ut utmärkelsen Årets Företagare. Nu är det dags att nominera Årets Företagare i Landskrona 2019. Nytt för i år är att man även kan nominera Årets Unga Företagare i Landskrona.

I samband med Landskronas näringslivsgala på Örenäs slott i våras utsågs Roger Holmstedt, VD för Roma Plast AB till Årets Företagare 2018. Vem som äras med utmärkelsen för 2019 återstår att se. Nomineringsprocessen är i full gång

Nytt för i år är att man även kommer att utse Årets Unga Företagare i Landskrona.
– Kriterierna är de samma som Årets Företagare med skillnaden att denna måste vara under 35 år, säger Ina Zachhau, ordförande i Företagarna Landskrona.

Årets Företagare delas ut till en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. Alla branscher kan premieras samt företagande inom olika tjänstesektorer.

Nominera här.

Till arkivet