Annons

Om klimatpsykologi och beteendeförändringar

Frida Hylander föreläser på biblioteket. Foto: Pressbild.

Hur hanterar vi vår klimatångest? Den frågan kan man möjligen få svar på när Frida Hylander gästar biblioteket nästa vecka.

Annons
 

Klimatpsykolog Frida Hylander föreläser på Landskrona stadsbibliotek tisdag 8 oktober 18.00. Hon är en ofta anlitad föreläsare, med erfarenhet av flera större klimatprojekt som riktar sig mot att hjälpa såväl familjer som företag att sänka sina klimatavtryck. 

Under kvällen pratar hon om hur vi människor behöver ändra hur vi lever och beter oss för att kunna göra klimatförändringar. Hon tar upp mänskligt beteende, hur vi gör val, hur organisationer funkar, vad som möjliggör och försvårar för oss att vara miljövänliga och hur vi gör för att hantera klimatångest.

I samband med Frida Hylanders föreläsning träffas Landskrona Naturskyddsförenings klimatgrupp. Även den som inte är aktiv i gruppen är välkommen att stanna kvar för att diskutera föreläsningen. Om du är intresserad av ytterligare engagemang i Naturskyddsföreningen så kommer det även finnas information om detta. 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser